Tort ,,Pavlova" cu afine si migdale!!!
Tort ,,Pavlova"
Tortul pavlova este unul de bezea care il puteti combina cu orice creme si fructe.Eu va prezint o receta mult mai deosebita decit cea clasica.
Ingrediente: Pentru blat:
150 g albusuri
250 g zahar
scortisoara
pentru ganas: 500 ml frisca (smintina dulce)
400 g ciocolata
50 g unt
pentru crema: 400 ml frisca .
pentru decor:migdale,afine,100g ciocolata la Bain-Marie.
Ingredients: For the dough:
150g egg whites
Sugar 250 g
cinnamon
for GANAS: 500 ml cream (sweet cream)
400 g chocolate
50 g butter
for cream: 400 ml cream.
decoration: almonds, blueberries, chocolate 100g Bain-Marie.
Mai intii ne ocupam de blaturi in care la viteza maxima mixam albusurile cu zaharul cind obtinem o masa densa si lucioasa adaugam putina scortisoara si o incorporam dar nu pina la capat.Cam asa:
Coacem foile la 90 grade cca 2 ore si jumatate.
In acest timp ne ocupam de ganas si punem smintina dulce la incalzit pina ajungem la punctul de fierbere apoi turnam peste ciocolata si unt mestecam pina avem o masa omogena.punem intr-un push si lasam la racit.
Crema este cea mai simpla 400 ml frisca o batem cu foarte putin zahar dupa gust.Eu am prajit migdalele pentru ca au un gust mai bun.Si dupa ce avem toate la indemina ne apucam sa asamblam torta.
Pentru toti cei care iubesc crocantul este o torta ideal de delicioasa plus ca are si migdalele care sunt crocante.Pofta mare si serviti cu placere cu orice ocazie!!!
Mare atentie aceasta torta nu tine mai mult de o zi!!! Cel mai bine sa ai totul la indemina si sa asamblezi inainte cu o ora de a fi servita!!!
Tortul pavlova este unul de bezea care il puteti combina cu orice creme si fructe.Eu va prezint o receta mult mai deosebita decit cea clasica.
Ingrediente: Pentru blat:
150 g albusuri
250 g zahar
scortisoara
pentru ganas: 500 ml frisca (smintina dulce)
400 g ciocolata
50 g unt
pentru crema: 400 ml frisca .
pentru decor:migdale,afine,100g ciocolata la Bain-Marie.
Ingredients: For the dough:
150g egg whites
Sugar 250 g
cinnamon
for GANAS: 500 ml cream (sweet cream)
400 g chocolate
50 g butter
for cream: 400 ml cream.
decoration: almonds, blueberries, chocolate 100g Bain-Marie.
Mai intii ne ocupam de blaturi in care la viteza maxima mixam albusurile cu zaharul cind obtinem o masa densa si lucioasa adaugam putina scortisoara si o incorporam dar nu pina la capat.Cam asa:
Coacem foile la 90 grade cca 2 ore si jumatate.
In acest timp ne ocupam de ganas si punem smintina dulce la incalzit pina ajungem la punctul de fierbere apoi turnam peste ciocolata si unt mestecam pina avem o masa omogena.punem intr-un push si lasam la racit.
Crema este cea mai simpla 400 ml frisca o batem cu foarte putin zahar dupa gust.Eu am prajit migdalele pentru ca au un gust mai bun.Si dupa ce avem toate la indemina ne apucam sa asamblam torta.
Pentru toti cei care iubesc crocantul este o torta ideal de delicioasa plus ca are si migdalele care sunt crocante.Pofta mare si serviti cu placere cu orice ocazie!!!
Mare atentie aceasta torta nu tine mai mult de o zi!!! Cel mai bine sa ai totul la indemina si sa asamblezi inainte cu o ora de a fi servita!!!
Comentarii
Trimiteți un comentariu