BRIOSE cu lapte de cocos si migdale.
Aceasta reteta este una deosebita.O recomand sa o gatiti copiilor.In perioada de post. Si persoanele care sunt vegetariene.Briosele sunt foarte aromate,nu foarte dulci si fine.
Ingrediente:
400g faina
80ml ulei
200g zahar
400 ml lapte de cocos
2l praf de copt
sare
30 migdale tocate
Mod de preparare:
Intr-un bol cerneti faina,apoi adaugati zaharul,praful de copt si praful de sare.Mestecati bine cu un tel.
Apoi adaugati uleiul si laptele de cocos si omogenizati bine.
Cu ajutorul unei linguri punem aluatul in forme.Deasupra brioselor presuram migdalele tocate.
Punem tava la cuptorul preincalzit la 180 grade pentru 30 min.
Cind briosele sunt gata dupa preferinta le puteti presura cu zahar pudra.
Ingrediente:
400g faina
80ml ulei
200g zahar
400 ml lapte de cocos
2l praf de copt
sare
30 migdale tocate
Intr-un bol cerneti faina,apoi adaugati zaharul,praful de copt si praful de sare.Mestecati bine cu un tel.
Apoi adaugati uleiul si laptele de cocos si omogenizati bine.
Cu ajutorul unei linguri punem aluatul in forme.Deasupra brioselor presuram migdalele tocate.
Punem tava la cuptorul preincalzit la 180 grade pentru 30 min.
Cind briosele sunt gata dupa preferinta le puteti presura cu zahar pudra.
Niste bunatati!!! Mmmmmmmmmmm......
Pofta Buna dragilor.Si nu uitati mereu sa va rasfatati familiile cu deliciile facute de voi in casa.
Comentarii
Trimiteți un comentariu