Fursecuri Floricele.
Aceste fursecuri arata foarte bine Sunt deosebite si gustoase !Eu le numesc floricele 3D.Daca folositi margarina atunci aceste fursecuri minunate vor fi de post.
Ingrediente:
300g faina
200unt sau margarina
150g zahar
35g cacao
50 ml sirop zmeura
1l miere de albine
vanilie
sare
100 g magiun de zmeura pentru umplutura.
Mod de preparare:
Intr-un bol amestecam ingredientele solide apoi adaugam untul,mierea si siropul de zmeura.Incorporam totul foarte bine.Aluatul format il punem intr-o folie de plastic la frigier pentru o ora.
Dupa il intindem pe o hirtie de copt cu ajutorul unui sucitor.Decupam floricelele cu ajutorul unei forme.Apoi le asezam int-o forma de mini-mafin pentru a le da o forma mai frumoasa sau 3D cu le zic eu.
Punem forma in cuptorul preincalzit la 170 grade pentru 10 minute.
Dupa le scoatem din cuptor si le lasam la racit 5 minute, apoi le umplem cu magiun de zmeura.
Si in doar citiva pasi simpli fursecurile sunt gata . O combinatie buna intre ciocolata si zmeura.
Iar pentru gospodinele ce nu au o forma de mafin vin cu o idee de fursecuri de floricele cu zahar pudra.
Ingrediente:
300g faina
200unt sau margarina
150g zahar
35g cacao
50 ml sirop zmeura
1l miere de albine
vanilie
sare
100 g magiun de zmeura pentru umplutura.
Mod de preparare:
Intr-un bol amestecam ingredientele solide apoi adaugam untul,mierea si siropul de zmeura.Incorporam totul foarte bine.Aluatul format il punem intr-o folie de plastic la frigier pentru o ora.
Dupa il intindem pe o hirtie de copt cu ajutorul unui sucitor.Decupam floricelele cu ajutorul unei forme.Apoi le asezam int-o forma de mini-mafin pentru a le da o forma mai frumoasa sau 3D cu le zic eu.
Punem forma in cuptorul preincalzit la 170 grade pentru 10 minute.
Dupa le scoatem din cuptor si le lasam la racit 5 minute, apoi le umplem cu magiun de zmeura.
Si in doar citiva pasi simpli fursecurile sunt gata . O combinatie buna intre ciocolata si zmeura.
Iar pentru gospodinele ce nu au o forma de mafin vin cu o idee de fursecuri de floricele cu zahar pudra.
Comentarii
Trimiteți un comentariu