Pere fierte in vin.

 Este un desert deosebit,plin de culoare,gust si arome.Si cred ca acest desert vorbeste de la sine.Va recomand sa il incercati pentru ca este ideal de gustos.


Ingrediente:
1l vin rosu (demidulce)
3 pere
1/2 nucusoara rasa
citeva cuisoare
2l scortisoara
coaja rasa de la 2 portocale
vanilie
5l zahar

Mod de preparare:
Turnati vinul intr-o cratita si adaugati scortisoara,cuisoarele,coaja de portocala,nucusoara,vanilia si zaharul.Fierbeti la foc mic timp de 15 minute.
In acest timp decojim perele pentru a avea o textura mai fina si o culoare mai aprinsa.
Dupa ce vinul a fiert 15 minute adaugam si perele decojite.Lasam sa fiarba 30 minute.
Dupa ce au fiert 30 min lasam perele inca 2 ore in vin pentru a avea culoare si un gust mai bun.
Scoatem perele pe o farfurie apoi vinul ramas il reducem pentru al servi cu perele.
Acest desert il puteti servi cu inghetata sau sos de vanilie,frisca.

Daca va placut reteta abonati-va la canalul meu de YouTube.

https://www.youtube.com/channel/UCcVUumJux5389nN-OWIzW3w

Va multumesc ca ma urmariti!!! Pofta buna!


Comentarii

Postări populare