Cheesecake cu cafea si ciocolata.



Ingrediente:(forma 20 cm)
Blat:
150g biscuiti cu crema
Umplutura:
500g brinza
150ml smintina pt frisca
100g ciocolata
100g zahar
3l cafea solubila
3 oua
Decor:
frisca
ciocolata
physalis




1.Cu ajutorul unui blender sfarimitati biscuitii cu creama.Masa trebuie sa devina nisipoasa si umeda.
Cu ajutorul miinilor sau a unui pahar formati blatul si il puneti la cuptor pentru 3-5 min.
2.Cu ajutorul unui blender de miina pasati brinza pina devine cremoasa.Apoi adaugati frisca batuta+cafea+zahar+ciocolata topita.Dupa ce ati incorporat adaugati pe rind cite un ou.
Turnati in forma si bagati la cuptorul preincalzit la 160-150 grade pentru 60 min.
Prajitura va fi gata cind este prinsa de marginile tavei iar in mijloc este gelatinoasa.Nu va faceti griji se intareste la frigider.
3.Lasati tava in frigider sau temperatura camerei la racit peste noapte.
4.Decoram cu frisca,physalis si ciocolata.

Aceasta  a devenit una dintre cele mai adorate prajituri din lume .Datorita texturii cremoase.

Reteta de cheesecake fara coacere :
http://fantasticworldofcakes.blogspot.de/2017/01/cheesecake-fara-coacere.html

Comentarii

Postări populare