Tort''Gingasie'' cu capsuni si fistic.



Blat:
200g faina
200g zahar
6 oua
vanilie
sare
3l ulei
Crema:
450g crema de brinza almette
150g unt
150g zahar
100ml smîntînă pt frișcă
Decor:
fistic
capsuni
100g ciocolata alba




1.Incepem cu prepararea blatului.Intr-un bol puneti cele 6 oua+zaharul si la viteza maxima mixati pin aceasta isi tripleaza volumul.Adaugati vanilia si uleiul.Apoi treptat adaugati faina cernuta mestecind cu o spatula.Amestecati foarte lent cu miscari circulare.Turnati compozitia intr-o forma cu diametru de 20 cm si puneti la cuptorul preincalzit la 180-170 grade totul depinde de cuptorul dumneavoastra.

2.Pentru prepararea cremei luam un vas curat si punem zaharul,vanilia+untul la temperatura camerei si incorporati bine.Apoi adaugati si crema de brinza.Incorporati bine si puneti la o parte.
3.La baie de aburi topiti ciocolata si cu ajutorul unui cutit sau spatule faceti niste frunze sa spun asa pe o hirtie de copt apoi puneti la frigider pentru 10 min.


4.Asamblam torta taiem blatul in 3 straturi si ungem foile cu crema apoi decoram.Detalii in video de mai jos.



Comentarii

Postări populare