Jeleu de lapte .


Ingrediente:
1l lapte
2pachet peltea(jeleu)de lapte
2pachete gelatina
1pachet jeleu rodie
1pachet jeleu kiwi
1 pachet jeleu ananas
1,2l apa fiarta(100grade)

Mod de preparare:
Intr-un vas dizolvati 1 pachet jeleu de rodie+1l gelatina cu 400 ml apa fiarta fierbinte.Dupa turnati intr-un vas si lasati la frigider pentru cel putin 1 ora.
La fel procedam si cu jeleul de kiwi si ananas.
Dupa ce avem cele trei culori de jeleu taiate cubulete.Le asezam intr-o forma de silicon la dorinta.Punem laptele intr-o cratita si fierbem apoi turnam intr-un vas unde avem praful a 2 pachete de jeleu+1pachet gelatina.
Dizolvam si punem sa se raceasca.Dupa ce compozitia s-a racit turnam in form peste cubulete colorate.Si punem forma la frigider pentru 2-3 ore cel putin sau peste noapte.
Un desert colorat si interesant pentru copiii dar si benefic.



Principalele beneficii ale consumului de gelatină:

– Ajută digestia prin consumul, în special, de supe,deserturi.
– Este un aliat de încredere în dietele de slăbire. Dezvoltă masa musculară și menține tonusul muscular.
– Ajuta la arderea mai eficientă a grăsimilor şi favorizează menţinea unei greutăți constante.
– Îmbunătăţește, conform unor studii, funcţia ficatului şi favorizează scăderea în greutate datorită procesului eficient de detoxifiere.
– Menţine oasele şi articulațiile într-o stare mai bună, având efect antiinflamator.
– Previne apariția ridurilor datorită concentraţiei crescute de colagen. De asemenea, cu cât introduci mai mult colagen în alimentaţie, cu atât organismul va fi mai stimulat să producă, și el, această substanţă.
– Întăreşte și regenerează părul și unghiile şi protejează dinţii.

Comentarii

Postări populare