Creme Brulee
Ingredients:
4 egg yolks
450 whipping cream
90g sugar
vanilla
Ingrediente:
4 galbenusuri
450 smintina pt frisca
90g zahar
vanilie
Intr-un bol puneti cele 4 galbenusuri+ zaharul si bateti cu un tel pina se topeste zaharul apoi adaugati esenta de vanilie si smintina treptat mixind continuu.
Turnati compozitia in forme.Si le puneti la cuptorul preincalzit la 150 ° pentru 30 min.
!Puneti formuletele intr-o tava tapetata cu hirtie de copt si turnati apa in ea.Aproximativ pina jumatatea inaltimii formelor.
Dupa ce scoateti din cuptor formele continutul trebuie sa fie in mijloc ,,gelatinos,, .
Acest desert il puteti face mai cremos mai tare depinde de cit timp il tineti la cuptor,marimea formelor si ce ingrediente folositi. Il face dupa consistenta dorita.dupa parerea mea aceasta reteta este perfecta.
Puneti formele la frigider pentru 2 ore.
Apoi punem cite 1 l zahar in fiecare forma si cu ajutorul arzatorului caramelizam zaharul.Zaharul trebuie sa formeze o crusta.
Este un desert rapid,cremos si gustor.Perfect pentru serile romantice sau pentru a va rasfata pe voi.
Comentarii
Trimiteți un comentariu